Resultat från helgen

LÖRDAG

Toxica Msv B-
Sjukt pigg häst som låg på som en galning, men hoppade väldigt, väldigt bra!
Rev både 5 b och 9 b, utsprången i kombinationerna alltså, hon var helt enkelt för på så det blev kort för henne. Sen fick vi även med oss hinder nummer 3, ett räcke där hon bara slarvade lite.
Så 3 ner, vilket låter mycket, men rundan var faktiskt helt okej om man bortser från ett språng där jag inte hängde med för 5 öre haha. 
Men hon är väldigt fin min prinsessa, hoppar i alla lägen och bara letar nya hinder. Perfekt inställning!

SÖNDAG

Thomsy LA lagklass
Felfritt, klockrent, inte mycket att säga om denna rundan.  
Tyvärr var inte alla i laget felfria så det blev ingen omhoppning. Vi slutade på 4e plats för dagen och 5a totalt. Laget alltså. 

Thomsy Msv B
Grym pålle!
Fick tyvärr två nerslag, men annars var han super och överlägset snabbast! 6 sekunder tillgodo. 
Toxica Msv B
3 ner även i denna Msv. Efter hinder nummer 1 tog hon betet och drog iväg och jag hade inte mycket att säga till om och hinder nummer två och även nummer 3 som stod på en linje  åkte ner. Sedan hoppa hon allt superfint fram till nummer 9, näst sista och rev de. 
Säger inte så mycket om det, hon behöver rutin och det var första utomhus och stor bana. Det kommer! Man får tänka på att det faktiskt bara var 1 år sedan precis som hon började tävla ordentligt. 
Har fått många bra tips och hur mycket komplimanger och lovord som helst från kunnig, duktiga personer som sett henne hoppa i helgen, så nu är det hem och träna och kämpa vidare. 
Det kommer bli grymt med tiden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0