Queen´s Toxica

Några saker ni kanske inte visste om prinsessan!

♥ Hon var otroligt självständig som föl, gick sällan ihop med sin mamma i hagen utan sprang omkring och utforskade allt annat och medan alla andra föl sprang alldeles bredvid sin mamma på fölvisningen så varvade Toxan mammsen flera gånger haha. Hon nästan låg ner i kurvorna.

♥ Hon är och har alltid varit otroligt social och nyfiken, står alltid med huvudet ut i gången och vill prata med såväl hästar som människor.

♥ Tycker om precis allt och alla, hon är verkligen genom snäll och gullig.

♥ Hon är en sån som "Gör först och tänker sedan". Ger man henne någonting ur handen nosar hon aldirg på de först, hon bara tar det och tuggar men spottar ut om hon inte tycker om. Haha hon har bland annat smakat å kattmat.

♥ Måste ha någonting att göra hela tiden, älskar att bita, dra och tugga på saker. Det är anledningen till att hon är den enda i stallet som inte har en täckeshängare på boxdörren för täcken ryker direkt.

♥ Bland de bästa hon vet är att borran in mulen i andra hästarns täcken haha då kan hon stå och mysa hur länge som helst.

♥ Älskar att bli kliad på insidan av bakbenen!




Kommentarer
Postat av: my

som min häst nästan!(5år) haha hon drar i grejjer och det har hänt att hon har kommit åt benlindor och tuggat sönder:p Hon tyr sig mycket till människor oxå, om det är något farligt att gå förbi räcker det att en människa går före så följer hon efter x)

2011-05-28 @ 20:32:31
URL: http://thejumpingteam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0