Svar på tal ännu en gång

Anonym om Hatar att ge svar på tal, men blir riktigt arg:

Hästar är hästar, inga maskiner. Går bra som dåligt man kan aldrig räkna med att det ska gå bra hela tiden. Det mesta sitter hos ryttaren.

Alldeles riktigt. Som jag skrev, jag var dålig och Toxan var dålig. Mitt inlägg förut med bilder på Thomsy hade absolut inget med Toxica att göra, utan människor så släpp det nu tack. Orkar inte, inte idag.

 


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Bryr dig inte om vad andra säger!;D

2011-03-27 @ 21:59:37
URL: http://ponnyhoppryttare.blogg.se/
Postat av: Stina

Måste få flika in och fråga, vad var det toxan gjorde som var dåligt? Förstår att du har haft en dålig dag osv... jag är själv en sådan som gärna beskyller hästen, men i slutet är det 9av10 gånger oftast männinskan det beror på. Det kan vara att vi är spända eller liknande! Sen går det ju inte bra alla tävlingar, men du har ju haft sådan enorm framgång med båda dina, sedan måste jag fråga med, hur kom det sig att du köpte en svart samshield när du skulle ha brun utrustning? MVH

2011-03-27 @ 22:50:48
Postat av: Anonym

eller hur, håller med stina!

2011-03-27 @ 23:00:51
Postat av: Elvira Jansson

Hej, jag har en fråga har inte med detta ämnet att göra överhuvudtaget men det är så här att jag har ett sto som vägrar att galoppera i höger galopp (hon är väldigt svag i höger sida) och hon springer och skjuter ut högerbogen in mot mitten istället i vänster galopp och när jag rättar till det så att hon inte skjuter ut bogen så går hon i korsgalopp istället. Vad jag än gör för att rätta på det blir hon bara sur. Har ni något tips om hur jag skulle kunna träna hennes högersida så att hon orkar gå i rätt galopp?

Tacksam för svar :)

2011-03-28 @ 10:45:36
Postat av: Natalie

har ida blogg?



kram

2011-03-28 @ 16:57:11
URL: http://finasteponnysarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0