Resultat idag- Grevagården

LA bed två faser
Ett ner i grunden, men annars så jäkla klockrent på precis allting! Hindret vi rev var nummer 6, en oxer ur sväng. Hon fölt ut med ytterbogen lite gran och tappade balansen lite i uppsprånget och tappade då baken och drog därför ner bakbommen. Men är riktigt nöjd med den här rundan, fick sånt himla flyt och allt bara stämde. Hon både väntade och svarade framåt direkt. 
Msv B bed A:0 - Debut
Ett ner även här och jag säger bara att herrgud vilken häst jag har!
Debuterar på en nationell bana med 11 hinder, 13 språng och gör det så bra! Hindret vi rev var in i första kombinationen och det var bara mitt fel. Jag förtjänade att bli avkastad på det hindret för jag la henne inte bra. Men lilla Toxan kämpade på så gott som från stilla stående och klarar dessutom utsprånget som ingenting. Men bortsett från den incidenten så stämde resten väldigt bra och hon hoppade med väldig marginal. Även här lyssnade hon framåt och bakåt jättefint!
Vad som också har vart väldigt roligt idag är att hon skött sig så bra på framridning och framhoppning och hon har vart lugn och fin att ha och göra med, antagligen bara för hennes boyfriend Thomsan inte var med haha :)

Asså så jävla trist att dagens rundor inte finns på film, för ni kan nog inte fatta hur fin hon var! Så här fint har hon nog aldrig hoppat på någon tävling i och med att hon alltid brukar vara så spänd. Så det är nästan bara jag och mamma som sett henne hoppa så här fint, när vi tränat hemma bara vi tre. Men de är kul att hon äntligen fick visa upp sin kapacitet och den fina tekniken hon faktiskt har :)
Om någon har bilder, skicka dem gärna till [email protected]

Kommentarer
Postat av: emma.g

Duktiga ni :) kul att hon är fin :D

2011-04-18 @ 09:21:13
Postat av: Felizia

Kul att det gick så bra! :D grattis!!

2011-04-18 @ 09:54:00
URL: http://allineedisyou.webbogg.se
Postat av: malin

GRATTIS! gud va roligt!

2011-04-18 @ 10:45:48
URL: http://bettterthannormal.blogg.se/
Postat av: Klara

Ni är bäst :D

Nu ska vi ha fetaste sista ponny året tsm!! <3

2011-04-18 @ 12:15:00
URL: http://elviraochklara.blogg.se/
Postat av: Klara

Ni är bäst :D

Nu ska vi ha fetaste sista ponny året tsm!! <3

2011-04-18 @ 12:15:26
URL: http://elviraochklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0